Vælg din region


Vælg din kategori

Regnskab og Bogholderi
​6 ugers kursus i virksomheders regnskab & bogholderiLæs mere her Annonce
Seks ugers uddannelse svensk-sprogkursus

Svensk sprogkursus

6 ugers kursus i Svensk

Her får du et 3 eller 6 ugers kursus i svensk!


Formålet med 6 ugers kursus for ledige

6 ugers kursus i Svensk har til det formål at give kursisten et intenst forløb der styrker kursistens svenske sprogkundskaber. Kursisten og underviseren til i samarbejde tilrettelægge undervisningen så den er tilpasset den enkelte kursist. Der ligges stor vægt på at undervisningen er alsidig og vekslende og med fokus på den enkeltes fremtidige karriere.
Vi vægter arbejdsmiljø højt og har fokus på at humor er en del af undervisningen. På 6 ugers kursus i Svensk  har vi den erfaring, at de ønskede resultater hurtigt opnås. Kurset kan også tages som et 3 ugers forløb.


Test & Evaluering

Hos International Communication ligger vi stor vægt på at kursisten er
tilfreds med selvvalgt kursus for ledige i Svensk. Derfor tilbyder vi fra kursusstart en test der både kan tages mundtligt såvel som online. Resultatet af testen vil der blive lavet en afklaring af kompetencer for hver enkelt kursist Dette gøres for at kunne opstille mål for hele 6 ugers kursusforløbet.

 

Kursusbevis

Når kursisten er færdig med forløbet på 6 ugers kursus i Svensk, vil kursisten modtage et kursusbevis for det opnåede niveau vil fremgå.
Niveauet tager udgangspunkt i CEF-skalaen (Common European Framework).
Denne skala er et international anerkendt værktøj og er god at bruge i jobsøgnings situationer for at gøre opmærksom på det opnåede niveau.

 

Om os og vores undervisere

International Communication er landsdækkende når det kommer til 6 ugers selvvalgt kursus for ledige i sprog. Underviserne på 6 ugers kursus i Svensk har kulturel forståelse for Svensk og har samtidig praktisk erfaring fra erhvervslivet.

International Communication afholder løbende sprogkurser for ledige, og vi opretter gerne mindre hold i hele Danmark.

Vi ser frem til at undervise dig.

Skriv dig op til kurset

Udfyld dit navn og et telefonnummer – så bliver du kontaktet af kursusudbyderen hurtigst muligt – din tilmelding er 100% uforpligtende

Kurset afholdes her:
Genindlæs kort
International Communication
Du kan læse mere om kursusudbyderen her.
Praktisk info:
Kategori:
Sprog
Region:
København
Varighed:
6 uger